Održana redovna godišnja skupština Udruge Ivana Perkovca 19.12.2022.

Dana 19.12.2022. Udruga Ivana Perkovca održala je redovnu godišnju skupštinu u Staroj školi u Šenkovcu. Prisutne članove i goste pozdravila je predsjednica Udruge gospođa Jasna Horvat.
Na skupštini je izneseno Izvješće o radu za 2022. godinu iz kojeg je vidljivo da je Udruga u 2022. godini provela brojne aktivnosti i realizirala velik broj projekata te se uspješno prijavila i na nove projekte koji su još u provedbi. Izneseno je i financijsko izvješće zaključno sa 10.12.2022. te će cjelokupno Financijsko izvješće biti izneseno početkom 2023. godine zaključno sa 31.12.2022.godine.
Na kraju iznesen je i Plan rada i financijski plan za 2023.godinu iz kojeg je vidljivo da će i u sljedećoj godini članovi Udruge provodi niz projekata koji će doprinijeti razvoju lokalne zajednice te omogućiti suradnju na području cijele Lijepe naše.
Na kraju skupštine podijeljeni su svim prisutnima kalendari Udruge za 2023. godini u znak zahvalnosti i podrške s ciljem nastavljanja suradnje.