Udruga Ivana Perkovca – za očuvanje kajkavske ikavice i promicanje zavičajne kulturne baštine

zg

Noć muzeja u Staroj školi u Šenkovcu

Poštovani,

obavještavamo Vas da će se i ove godine u Općoj pučkoj školi u Šenkovcu održati Manifestacija “Noć muzeja” te Vas pozivamo u petak, 26. siječnja od 18 do 1 sat da nas posjetite u našem prostoru.
Kako je ove godine tema Muzeji i sport – brže, više, jače../citius,altius, fortius.. nastojali smo svoj program koncipirati na način da predstavimo svoje lokalne sportske potencijale, kako one iz prošlosti, tako i suvremene, s naglaskom na djecu i mlade.

Znate li da je utemeljitelj hrvatske nogometne terminologije koja se i danas rabi u nogometnom svijetu učitelj Mirko Kovačić iz naše Opće pučke škole u Šenkovcu? Možete li zamisliti kako se u prošlosti igrao nogomet bez gumene nogometne lopte? Želite li igrati stolni tenis, naučiti ponešto o povijesti “najvažnije sporedne stvari na svijetu”, a pritom se zabaviti u našem prostoru i uživati s našim gostom iznenađenja, posjetite Staru školu u “Noći muzeja” 26. siječnja od 18 do 1 sat. Manifestaciji “Noć muzeja” Udruga Ivana Perkovca pridružuje se četvrtu godinu zaredom! Dobro nam došli!

Noć Muzeja | Udruga Ivana Perkovca